0
product voor
€ 0,00

De verpakkingsmethodes voor onze leveringen van vers vlees aan huis zijn onderhevig aan strenge testen, in samenwerking met de BVBA Sylvagro, een consultant voor het FAVV.

Aangezien bpost en dpd geweigerd hebben om zich te engageren voor het transport van levensmiddelen, raadt slagerij Léonard ten stelligste af om vlees te consumeren dat door die bedrijven (waarschijnlijk buiten hun weten om) wordt vervoerd.

Validering van de bewaartemperatuur voor vlees in een e-commerce box

Een permanente temperatuurregistratie van het type TESTO 174 T wordt in het midden van het koelpakket geplaatst. 

Een tweede TESTO 174T wordt buiten het pakket geplaatst, zodat de kinetiek wordt geanalyseerd tussen de omgevingstemperaturen en de temperaturen die aan de binnenkant van het vleespakket worden gemeten.

Het volledige verslag van de FAVV-consultant raadplegen (in het Frans)

Temperatuurcurven die aan de binnenkant en aan de buitenkant van het vleespakket worden gemeten

De gedetailleerde temperatuurrapporten raadplegen (in het Frans)

Besluit en resultaat van de test

57 uur na het verpakken, dus ver na de leveringsvoorschriften binnen de 24 uur, was de temperatuur van de verschillende producten wel degelijk nog onder de wettelijke normen van max 4°C.

Controle van de bewaartemperatuur van het vlees bij de levering

Antemp-temperatuurindicatoren (CCF Technologies) worden willekeurig in verschillende vleespakketten geplaatst. Indien u er een in uw pakket ontvangt, zouden we het enorm waarderen indien u ons een foto van die indicator opstuurde.

Hoe moet u de temperatuurindicator interpreteren

Die thermometer zal u onmiddellijk en onomkeerbaar elke onderbreking in de koudeketen aanwijzen.

Indien er een anomalie wordt ontdekt aan de binnenkant van uw vleespakket, zal de witte indicator rood uitslaan. De progressie van de cursor zal u dan in staat stellen om de tijd van de onderbreking in de koudeketen in te schatten.

De handleiding van de fabrikant raadplegen (in het Frans)

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar