0
product voor
€ 0,00

Het label FAVV-Autocontrole is een bijzonder dwingend gezondheidsattest voor de rechtstreekse verkoop van rundvlees, varkensvlees of gevogelte.

Dat erkende gezondheidscertificaat staat borg voor vlees dat met de grootste zorg is geproduceerd. Het is een bewijs voor de kwaliteit van ons vlees en voor een volledig veilige aankoop.

Een gezondheidscertificaat voor onze runderen en varkens

De autocontrole is het geheel aan maatregelen dat door een producent wordt genomen om ervoor te zorgen dat de producten bij elke stap van de productie, de transformatie en de distributie conform zijn met de wettelijke voorschriften op de voedselveiligheid.

Daarom legt de wetgeving ons op om een gids voor autocontrole te ontwikkelen en dagelijks toe te passen. 

Aarzel niet om de website van de FAVV te bezoeken om alles over dat gezondheidscertificaat te weten te komen.

Vlees in alle veiligheid

Het label FAVV-Autocontrole is een erkend gezondheidscertificaat voor onze runderen en varkens. Onze winkelruimte en onze ateliers moesten daarvoor speciaal worden ingericht. Met een alarmsysteem bijvoorbeeld, dat de temperatuur in alle koelkamers permanent bewaakt.

Of u ons nu een bezoekje brengt in Pondrôme of uw vlees online en direct bij de producent aankoopt, wij waken strikt over uw voedselveiligheid.

Een engagement voor de hygiëne en de ethiek van onze producten

Slagerij Léonard hecht ontzettend veel belang aan ethiek. Zowel ten aanzien van de dieren die op de boerderij worden gekweekt als ten aanzien van de klanten.

De dieren worden gekocht als ze nog jong en mager zijn. Daarna worden ze gevoerd met kwaliteitsvoeding die we zorgvuldig selecteren. En om nog beter te voldoen aan uw wensen, worden onze runderen, varkens en gevogelte dan geslacht en bewerkt met respect voor tradities en hygiënenormen.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar