0
product voor
€ 0,00

Op elke affiche met de herkomst van het vlees dat in de winkel of op onze site met online verkoop van vlees wordt aangeboden, vindt u altijd onze eigen kweekboerderij. Kent u een betere traceerbaarheid?

Dezelfde herkomst voor al ons vlees

Al het vlees dat in de winkel ligt of op de site voor onze online verkoop van vlees staat, komt van onze kweekboerderij in België en wordt dus sowieso door ons behandeld. Alles wordt er uitgebeend, versneden, bereid, gehakt, gezouten of gerookt in het atelier. Er komt niets van bij de groothandelaar.

Een betere traceerbaarheid dankzij het runderpaspoort

Als onze kweekboerderij een kalf onthaald, wordt er een runderpaspoort uitgegeven. Dat dient als referentie voor de aanduiding van de herkomst van ons vlees.

De handel in runderen die niet in overeenstemming met het K.B. van 23/03/2011 zijn geïdentificeerd en geregistreerd, is verboden, tenzij de dieren direct afkomstig zijn van intro-communautaire uitwisselingen of van de invoer.

Wanneer het paspoort wordt ontvangen en de onderzoeksresultaten gunstig zijn, geeft de dienst Sanitel een geüpdatet identificatiedocument aan de nieuwe eigenaar. 

De selectie van de «fokkers» 

Vanuit de visie de lokale economie te ondersteunen, werken we voornamelijk met fokkers uit de streek.

De dieren worden met de grootste zorg geselecteerd, het Duroc-Piétrainras voor de varkens en het witblauw (van wedstrijdniveau) voor het rund.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar