0
product voor
€ 0,00

Sinds meerdere jaren is het concept van kweker-slager niet echt geëvolueerd: onze slagerij-charcuterie werkt enkel met producten die van onze eigen kweekboerderij in België afkomstig zijn. Het wild halen we dan weer van de jacht in onze Ardeense bossen.

Onze kweekboerderij in België

Op die manier kunt u rechtstreeks vlees verkrijgen van een traditionele, volledig Belgische kweek, met de garantie dat de dieren in België zijn geboren en grootgebracht. 

U koopt uw vlees bij de bron aan, bij kwekers die u kent en die u kunt vertrouwen. Geen tussenpersonen, geen handelsverkeer, geen bijkomende kosten…

Omdat de kweek van het dier de smaak van het vlees beïnvloedt

In slagerij Léonard stellen we alles in het werk om elk aspect van de voedselketen te bewaken, van de stal tot uw tafel.

Een strenge selectie, een ongedwongen vetmesting, het respect voor het welzijn van het dier in onze eigen kweekboerderij in België. Dit alles garandeert smakelijk en mals vlees. De spiervezels zijn meer ontspannen, omdat het dier noch gestresseerd is, noch door dwangvoeding is opgeblazen.

Kweker-slager & Slager-kweker

Terwijl slagerij Léonard vaak de slagerij van de boerderij wordt genoemd, zou de ferme des Galettes ook de boerderij van de slagerij kunnen worden genoemd.

Inderdaad, we beklemtonen vaak dat het vlees dat in onze slagerij te Pondrôme of op onze website voor online aankoop van vlees wordt aangeboden, enkel afkomstig is van onze kweekboerderij in België. Maar laten we ook beklemtonen dat de Ferme des Galettes exclusief aan slagerij Léonard levert.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar