0
product voor
€ 0,00

De website voor de online aankoop van vlees beschikt over een beveiliging met SSL-certificaat (HTTPS voor de hele website) en een 3DS-module voor een verhoogde veiligheid. Wij doen ook een beroep op een online betaaldienst die tot de meest betrouwbare en veiligste gerekend mag worden. Op die manier zorgen we ook voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens.

Meerdere oplossingen mogelijk

Om ervoor te zorgen dat u een betaaloplossing kunt gebruiken die u handig lijkt, aanvaarden we meerdere betaalmiddelen : Bancontact, Belgius, KBC, Ing Home en in de loop van april 2020 Visa en Mastercard.

Bestel uw vlees in alle veiligheid via het internet

Uw online betaling met MULTISAFEPAY

MultiSafePay is het beveiligde betalingsplatform dat ons alle garanties biedt om technisch veilige transacties te kunne realiseren.

Zijn assortiment aan oplossingen en diensten maakt het voor de handelaars mogelijk om hun inningen te beheren en dit voor al hun verkoopkanalen, dus zowel voor onze slagerij in Pondrôme als voor de site waar we ons vlees online verkopen.

In elk geval zult u altijd uw verrichtingen in alle veiligheid kunnen uitvoeren met een brede waaier aan betaalmogelijkheden.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar