0
product voor
€ 0,00

Al onze producten zijn huisgemaakt, zoals in om het even welke artisanale slagerij-charcuterie. Elk recept is samengesteld, uitgetest en verbeterd door onze meesterslager, voor het door onze toestellen wordt gereproduceerd. 

Op die manier werkt de familie Léonard elke dag met passie om kwaliteitsdieren te kweken, die de best mogelijke artisanale slagerij-charcuterieproducten zullen geven.

1. De ethiek

Sinds lang weten we dat een goed verzorgd dier vlees van betere kwaliteit zal schenken. 

De koeien worden zelfs elke dag geborsteld. Daar houden ze van. Als het ogenblik gekomen is, voeren we ze zelf naar het slachthuis. We hebben geen stokken nodig om ze vooruit te doen gaan. Ze kennen ons en zijn niet gestresseerd.

2. Het respect voor de natuur

Het welzijn van het dier en het respect voor de natuur zijn essentiële waarden voor onze artisanale slagerij-charcuterie.

De heer en mevrouw Léonard hebben hun boerderij zo ontworpen dat ze er een ongedwongen vetmesting konden toepassen, met behulp van graangewassen en natuurlijke voedingsproducten uit de streek. 

3. De voedselveiligheid

Sinds 2011 beschikt onze artisanale slagerij-charcuterie over een erkend gezondheidscertificaat: het label FAVV-Autocontrole.

Om nog beter te voldoen aan uw wensen, worden onze runderen, onze varkens en ons gevogelte dan waardig geslacht en bewerkt met respect voor tradities en hygiënenormen.

4. De traceerbaarheid

Wij gaan de jonge dieren bij «fokkers» halen. Het zijn runderen die al geselecteerd zijn en over een reglementair runderpaspoort beschikken. De varkens zijn allemaal op onze boerderij geboren.

Elk stuk vlees dat op de toonbank van de winkel of op onze site voor de online verkoop van vlees rechtstreeks bij de producent wordt aangeboden, is exclusief afkomstig van onze eigen kweekboerderij.

5. De authenticiteit

Elk recept voor de fijne vleeswaren of de vleesbereidingen die in onze artisanale slagerij-charcuterie worden aangeboden, is samengesteld, getest en – soms – verbeterd door onze meesterslager.

Onze recepten worden geheim gehouden, zodat we u een unieke smaak voor elk product kunnen garanderen.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar