0
product voor
€ 0,00

Leveringen van vers vlees aan huis in 24 uur dankzij Dynalogic

Om een volledige voedselveiligheid voor elk vleespakket te garanderen, worden onze producten vacuüm verpakt en in een isothermische aluminiumwikkel geplaatst, die voorafgaandelijk in een koelruimte is bewaard. Er worden ook 6 koelblokken bijgevoegd.

We kunnen op die manier gedurende 48 uur een temperatuur onder de 4°C waarborgen, voor elke levering van vers vlees aan huis.

Ontdek onze veiligheidstest op onze vleespakketten

Overdag geleverd, of wanneer u het wilt

Gratis voor aankopen op onze site vanaf 150 € 

In de transportkosten zijn het verpakkingsmateriaal, het verpakken zelf en de portkosten inbegrepen. Ze kunnen bestaan uit een vast deel en een variabel deel naargelang het volume dat nodig is om uw bestelling te verpakken.

Helaas kunnen we twee afzonderlijke bestellingen niet groeperen en u zult de portkosten voor elk van hen afzonderlijk moeten betalen. Daarom raden we u aan om uw aankopen in een enkele bestelling te groeperen, tot maximum 10 kg vlees per pakket.

Een strenge procedure voor een totale veiligheid

De verpakkingsmethodes voor onze leveringen van vers vlees aan huis zijn onderhevig aan strenge testen, in samenwerking met de BVBA Sylvagro, een consultant voor het FAVV.

Dit houdt in :

Livraisons de viande fraîche à domicile en 24h avec Dynalogic
  • Een vacuümverpakking van elk stuk vlees afzonderlijk
  • Een isothermische aluminiumwikkel die voorafgaandelijk in een koelruimte is bewaard
  • De plaatsing van 6 koelijsblokken in die wikkel
  • Het geheel in een grote, kartonnen doos, die met sterk kleefband wordt verzegeld.


Aangezien bpost en dpd geweigerd hebben om zich te engageren voor het transport van levensmiddelen, raadt slagerij Léonard ten stelligste af om vlees te consumeren dat door die bedrijven (waarschijnlijk buiten hun weten om) wordt vervoerd.

Ontdek onze veiligheidstest op onze vleespakketten

Bestel op voorhand!

Om u in staat te stellen uw vlees te ontvangen wanneer u het nodig heeft, kunt u de leveringsdatum kiezen die u het beste uitkomt.

Nadat u uw bestelling heeft gevalideerd, uw adres heeft ingevoerd en uw leveringswijze heeft geselecteerd, leggen we u een lijst voor met mogelijke leveringsdata. Die lijst ziet er zo uit.

U hoeft enkel de datum te kiezen die u het beste uitkomt en op de knop “volgende” te klikken om uw bestelling te valideren.