0
product voor
€ 0,00

We kunnen twee aparte bestellingen niet groeperen en u zult de portkosten voor elk van de bestellingen dienen te betalen. Wij raden u dan ook aan om uw aankopen in een enkele bestelling te groeperen, tot maximum 10 kg vlees per pak.

De levering van vers vlees aan huis gebeurt op uw risico, maar elk pakket wordt professioneel beschermd en verpakt.

Verpakking in een isothermisch vacuüm

Voor elke levering van vers vlees aan huis gebruikt slagerij Léonard een vacuümverpakking, die in een isothermische omslag wordt geplaatst en van meerdere koelelementen wordt voorzien.

Uw vlees wordt dan gedurende het hele transport aan een temperatuur van 4° C bewaard. 

Levering binnen de 24 u

Slagerij Léonard verbindt er zich toe om elke levering van vers vlees aan huis binnen een termijn van maximum 24 u te verrichten.

Onze verpakking garandeert een temperatuur van 4°C tot 48 u lang. Natuurlijk passen we het aantal koelelementen aan de temperatuur aan (zomer/winter), maar het dwingt ons ertoe om onze verzendingen te beperken.

Voorlopig kunnen we onze producten enkel op woensdag, donderdag en vrijdag versturen. U kunt dus onze producten op de donderdag, vrijdag of zondag na uw bestelling ontvangen, indien dit werkdagen zijn.

Plaats uw bestellingen op voorhand!

Om u in staat te stellen uw vlees te ontvangen wanneer u het nodig heeft, kunt u bij het bestellen in de lijst van onze mogelijkheden de datum uitkiezen die u het beste schikt. 

Een betrouwbare transporteur

Slagerij Léonard doet een beroep op DYNALOGIC (dochterbedrijf van BPOST) oor zijn leveringen van vers vlees aan huis.

Uw producten worden bezorgd op het leveringsadres dat tijdens uw bestelling werd opgegeven. Dat leveringsadres hoeft niet met het facturatieadres overeen te komen.

De tarieven voor de verzendinge zijn de volgende (levering op zaterdag: + 4€) :

  • voor een bestelling van minder dan 150€ met BTW: 15€
  • voor een bestelling van minimum 150€ met BTW: gratis op donderdag of vrijdag.

Notre sélection de viande

Wij zijn beschikbaar